Tag: Udhëtimi

Belgrade këtu shkojmë

Nuk ka asgjë më mirë, gjatë shërbimit afatgjatë EVS në shtet Ballkanik, se të vizitosht një nga qytetet më të rëndësishëm në Ballkan poashtu kryeqytetin e ish-Jugosllavisë mes 1918 dhe 1991. Beograd ja ku jemi ! Unë mund të ju sugjeroj tri udhëtime të ndryshme;udhëtimin monumental, udhëtimin e […]

Slovenia

Unë e kam vizituar Sloveninë disa herë, por ky shtet prap më mahnitë gjdo herë që shkoj. Slovenia është një zgjidhje e vërtetë për pushimet e juaja, ju ofron shumë pejsazhe të larmishme të cilat ja vlejnë ti eksplorosh. Është një shtet i vogël me përmasa gjeografike i […]