Kurs trajnimi “Creative writing as a tool for community change”

Kurs trajnimi

“Creative writing as a tool for community change”

Strugë, Maqedoni

09.12.2019 – 17.12.2019

P1090784P1090544P1090651

Çdo rrugë të çon në Strugë Një konstelacion kulturash vizitoi Strugën dhe për një javë e ngrohu qytetin e ftohtë, të mjegullt dhe me shi. Nuk ishte sezoni i zakonshëm kur une vi në kërkim për freski i nxitur nga temperaturat e larta të verës. Këtë herë isha në qytetin e poezisë për të takuar të pasionuarit pas poezisë dhe shkrimit kreativ, të cilët kishin ardhur nga shtete të ndryshme të Evropës. Ashtu sikur liqeni i Ohrit që furnizohet me ujë nga burimet perreth, poashtu edhe pjesemarresit e furnizuan me ide te ndryshme projektin. Dhe kur uji largohet nëpermjet Drinit te Zi, ashtu u zhvilluan dhe aktivitetet, rrjedhshëm dhe me përfitime të ndërsjella.

Vërtetë, çdo rrugë të çon në Strugë.

P1090935

Ardit Osmani

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: